Get her look! Sylvie Meis schittert in DVF en Gucci

Sylvie Meis is al een paar dagen in Los Angeles en geniet volop. Ze is daar voor de uitreiking van de oscars en om haar gezicht te laten zien. Op haar Instagram post ze vele foto’s, maar wist je dat je wanneer je op de foto klikt, automatisch doorkrijgt welke merken ze draagt? Zo blijkt ze op deze foto met de prachtige blauwe met witte stippen japon het volgende te dragen: de japon is van DVF, Diane von Furstenberg.

Haar handtas is van Chloé en de prachtige plateausandalettes zijn van Gucci. Zeer stijlvol!

Lees ook:Voor 428,12 € heb je dezelfde DvF zomerjurk als Sylvie Meis
Lees ook:Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!
Lees ook:Moeders houden van Chloé
Lees ook:Neem alvast een kijkje in ‘de Chloé tuin’
Lees ook:Nieuwe See By Chloé , omdat jij bent SI BELLE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>