Trotse papa’s: Badr Hari en Cristiano Ronaldo

Topsporters Badr Hari en Cristiano Ronaldo zijn goede vrienden. Ze brengen veel tijd met elkaar door. Maar het zijn ook allebei trotste papa’s. Op de Instagrams van beide heren kun je zien dat ze niet alleen maar feesten, maar dat ze ook veel quality time doorbrengen met hun kind.Cristiano heeft een zoontje van 5 jaar genaamd Cristiano Ronaldo Junior  en zou volgens de laatste geruchten binnenkort nog een kindje in zijn eenoudergezin verwelkomen. Ronaldo vertelde onlangs in een interview dat hij graag “vijf of zes” kinderen wil. “Ik denk dat ik in de juiste omstandigheden leef om veel kinderen te hebben en dat wil ik ook. Nu nog de juiste vrouw vinden.” Hij zou onlangs naar Miami zijn gegaan om de komst van het tweede kindje te regelen. Hoe dat verder zit, is nog een mysterie.

Badr Hari heeft een dochtertje genaamd Amber Hari, ze heeft zijn achternaam. Zij zou nu drie jaar oud zijn. Zowel Cristiano als Badr posten beide veel leuke, lieve en gezellige foto’s met hun kroost. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht

Lees ook:Balotelli blijkt groot fan van Badr
Lees ook:Cristiano vindt zijn geurtje S E X Y
Lees ook:Heb jij al een Badr Hari pop?
Lees ook:Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico
Lees ook:Hoe zit dat met Badr’s imago?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>