Sophia Loren (81) wordt alleen maar mooier

Altijd al hebben we Sophia Loren een beeldschone vrouw gevonden. Inmiddels is ze 81 jaar oud en werkt ze nog steeds als model. Momenteel schittert Sophia in een reclame van Dolce & Gabbana en heeft het duo een lipstick speciaal voor haar ontwikkeld: ’Sophia Loren n°1′

Het gaat hier om een felle kersenrode lipstick. De lippenstift zit verpakt in de herkenbare gouden huls die Dolce & Gabbana altijd gebruikt, maar is deze keer handgetekend door Loren. Het betreft een gelimiteerde lippenstift welke op vele locaties al uitverkocht is. Dus als je een Sophia Loren fan bent, sla je slag!

 

Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Colin Farrell wordt het gezicht van INTENSO
Lees ook:Dolce & Gabbana Pour Femme….Sensationeel!!
Lees ook:Look @ Sisley’s hydraterende langhoudende lippenstiften
Lees ook:Lieveling van Dolce&Gabbana: Bianca Balti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>