WTF: Bruce Jenner is prachtig als vrouw!


Bruce Jenner die we allemaal kennen als de 65-jarige transseksuele ex-stiefvader van realityster Kim Kardashian, gaat tegenwoordig toch als vrouw door het leven. En weet je wat hij… euh ZIJ mag er absoluut zijn!! De voormalige olympisch kampioen voelt zich topjes met zijn nieuwe identiteit. Bruce gaat nu als Caitlyn door het leven en heeft onlangs een shoot voor de glossy Vanity Fair gehad. ,,Iedereen mag nu weten hoe lekker ik in mijn vel zit”.

De glamourfoto’s zijn gemaakt door de wereldberoemde fotografe Annie Leibovitz. Zie hier de glamourous cover met Caitlyn. Ik zeg wow, wow, wow!!

Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy de nieuwe Jackie O?
Lees ook:Epic! Kim als Arabische prinses
Lees ook:Bruce Willis eert zijn vrouw met ‘n parfum
Lees ook:Cristiano Ronaldo geeft voorproefje
Lees ook:Mark Rutte in top 10 best geklede wereldleiders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>