Zelfs op vakantie zijn de sterren superknap

Als wij op vakantie gaan,  nemen we zowel leuke kleding als chille outfits mee. Ook de make-up wordt wat minder. Bekende sterren daarentegen blijken er op vakantie nog altijd op en top uit te zien. Alsof ze over een denkbeeldige rode loper tussen de palmbomen lopen Op Instagram hebben we een aantal kersverse vakantiekiekjes gevonden van o.a. de familie Borsato die ergens in de Carribean tot rust komen. In hetzelfde resort als de Borsato’s blijkt John van den Heuvel met zijn dierbaren vakantie te vieren. David Beckham en zijn wife, de Spice Girls en Guy Ritchie en zijn partner chillen momenteel in het hippe Marrakech. Sportfanaat Carlos Lens chillt hem in Turkije en Geraldine Kemper en collega Jan Versteegh vermaken zich in Venetië. Happy holidays dus!

Op alle foto’s valt op dat zowel onze nationale als internationale celebs er prachtig bijzitten op vakantie. Geen verhitte zweethoofden, maar mooie matte gezichtjes. Nu kunnen de foto’s natuurlijk ook een handje door hen zijn geholpen met photoshop. Dat weten alleen de celebs zelf. Wij hebben een paar leuke kiekjes  van hen verzameld.

 

 

Lees ook:Mannen willen daten met Geraldine Kemper
Lees ook:Je krijgt de kerstgroetjes van Cristiano Ronaldo
Lees ook:Mannen dromen van Chantal Janzen als Bondgirl
Lees ook:Beyonce toont Blue Ivy
Lees ook:Een wereld vol wenkbrauwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>