Roy en Rianne Donders openen Pop up-store

Hoe leuk! De ‘stylisten uit het Zuiden’ Roy en Rianne Donders openen op Winterland Zaanstad een pop-up store. In de tijdelijke winkel van Rojami’s en Rijami’s zijn de uberbekende fantastische huispakken en andere leuke shizzle te koop.

In het weekend voor de kerst zal de shop voor het eerst haar deuren openen. Dus zoek je een uniek kerstcadeau? Kom dan vrijdag 19, zaterdag 20 of zondag 21 december tussen 12.00 uur en 20.00 uur langs.

Als je geen tijd heeft, dan kun je in het nieuwe jaar nog langskomen voor iets uit de collectie van Rojami’s of Rijami’s nl op vrijdag 2 januari, zaterdag 3 januari en zondag 4 januari.

“Ik kijk uit naar mijn winkelop Winterland Zaanstad. Ik ben er geweest en het is daar heerlijk. Je kan er lekker schaatsen, eten en straks ook shoppen. Ik doe zelfs een aantal van mijn huispakken in de aanbieding en natuurlijk ben ik in de winkel te vinden. Natuurlijk proberen wij ook nog ‘ons’ Royke naar Winterland te krijgen, hopelijk vindt hij een gaatje in zijn overvolle agenda.”, aldus enthousiaste Rianne Donders.

www.winterlandzaanstad.nl

Winterland Zaanstad vindt u op het terrein van North Sea Venue te Zaandam (Hemkade 48, routeplanner Symon Spiersweg intikken!).

Lees ook:Roy Donders nokt ermee
Lees ook:De huispakskes van Roy Donders zijn aan
Lees ook:Glitterking Roy Donders will be back….
Lees ook:Krijg een Roy Donders huispak cadeau
Lees ook:Shoeby zoekt modellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>