ONE DIRECTION KOMT NAAR AMSTERDAM

nbsp;

Vandaag is officieel bekend geworden dat alle vijf leden van de extreem populaire band One Direction naar Amsterdam komen. In was welteverstaan. Na Londen, New York, Sydney en Tokyo zullen ze begin juni voor drie maanden in Madame Tussauds Amsterdam te bewonderen zijn, waarna ze weer verder gaan op hun Tussauds wereldtournee.

Head of Marketing Annemiek Dolfin “We zijn bedolven onder aanvragen voor de beelden van One Direction. De jongens staan al ruim een jaar bovenaan de lijst van meest gevraagde persoonlijkheden. We zijn dan ook erg verheugd dat we aan de wens van de Nederlandse fans tegemoet kunnen komen en dat ze na een internationale tournee van een jaar weer in Europa te zien zijn”.

Louis, Liam, Harry, Zayn en Niall zijn vanaf het begin betrokken geweest bij hun beelden. Het team van beeldhouwers uit de Tussauds Studio’s in Londen heeft met erg veel plezier met ze samengewerkt. In totaal hebben ze twee keer geposeerd waarbij honderden metingen zijn verricht en vele foto’s zijn gemaakt. Ze hebben zelf ook meegedacht over de stijl van hun beelden.

De jongens zelf waren erg enthousiast toen ze hoorden dat ze in was afgebeeld zouden worden. Harry “We zijn overweldigd. We zijn bij Madame Tussauds geweest en hebben gezien wie hier allemaal een beeld hebben. Het is gek om te bedenken dat wij hier naast komen te staan”.

Na de onthulling van de beelden in Londen zei Niall “Het is echt goed he? Het is wonderlijk, hij draagt zelfs mijn schoenen!”

De beelden zijn in vier maanden tijd tot stand gekomen. De jongens zitten casual gekleed bij elkaar op een dubbele bank waarbij fans naast hen kunnen gaan zitten. Ze zijn van 3 juni tot eind augustus in Amsterdam te bewonderen. In de tussentijd kunnen fans zich verheugen op hun komst.

 

foto:

Madame Tussauds

Lees ook:Volgende week kun je Justin Bieber aanraken…
Lees ook:Doutzen Kroes in was gevangen
Lees ook:Kylie Minogue blij met zoveelste wassen evenbeeld
Lees ook:Nick en Simon krijgen een snor
Lees ook:2.06 meter lange Afrojack krijgt wassenbeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>