K-Stew heeft het niet zo met make-up

Voor premières ziet Kristen Stewart er altijd prachtig uit, maar als ze haar eigen make-up moet doen ziet ze er heel anders uit. “Ik weet nog steeds niet hoe ik mijn eigen make-up moet doen. Ik doe iedere dag hetzelfde”, vertelt ze aan het blad Into The Gloss.

“Als ik het zelf moet doen dan draag ik alleen mascara en zwarte eyeliner”, vervolgt de actrice. “Ik heb al donkere ogen, dus ik maak het alleen nog donkerder.” Kristen vertelt dat ze een echte tomboy is. Het lijkt haar dan ook leuk om ooit haar lange haren af te knippen. “Dat wil ik echt doen voor ik doodga. Dan wil ik een tatoeage op mijn hoofd laten zetten voordat mijn haar weer terug groeit.” Ze weet nog niet hoe de tattoo er uit moet zien. “Daar denk ik nog over na.”

Het maakt Stewart niet uit hoe andere mensen over haar denken. “Zolang ik me maar goed voel bij de creatieve keuzes die ik maak”, zegt ze. “Zoveel mensen denken iets over mij, maar dat is gebaseerd op bullshit. Als je dat erg vindt dan zul je nooit doen wat je eigenlijk graag wilt.” Daarom maakt ze zich er niet druk om.

Lees ook:Kristen Stewart in parfum commercial
Lees ook:Kristen Stewart wordt het gezicht van de nieuwe Balenciaga geur
Lees ook:Droomgeur: Balenciaga Rosabotanica
Lees ook:De huispakskes van Roy Donders zijn aan
Lees ook:Barbie ‘Nicki Minaj’ is all natural

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>