Eva Longoria is een alleskunner

Eva Longoria is door Maxim uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar. Hulde! Ze krijgt de titel omdat ze volgens het magazine een alleskunner is.

De 38-jarige Longoria is erg blij met haar titel. ”Het is vooral gaaf omdat het zo lang geleden is sinds mijn eerste cover”, zegt de actrice tegen het blad waar People al even in mocht gluren.

Eva is naast een sexy actrice ook een keukenprinses. Volgens Longoria zijn mensen altijd verrast als ze ontdekken hoe huiselijk ze is. ”Wanneer je de cover van Maxim ziet en dat tegenover een beeld van mij zet waar ik een schort aanheb en bloem in mijn haar heb, kost dat even tijd om met elkaar te verenigen.”

Maar dat is niet alles. De actrice is ook een producer, filantroop en slimmerik. Eva behaalde namelijk onlangs haar mastergraad. ”Op school was ik ook een kameleon. Ik kon opschieten met de wiskundeclub, daarna ging ik cheerleaden en ik was ook een bandnerd.”

Lees ook:Anna Kournikova op haar mooist…
Lees ook:Nieuw parfum van Eva Longoria
Lees ook:Eva is mooi rood geworden ….
Lees ook:Eva Longoria gekortwiekt
Lees ook:Celebs met de mooiste armen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>