88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was

Beyoncé praat in een nieuw filmpje op haar website heel openhartig over haar prive-leven. Ze onthuld ook haar gewicht van toen ze zwanger was. “Ik woog 88,5 kilo aan het einde van mijn zwangerschap. Daarna verloor ik 29,5 kilo”, aldus de wereldberoemde zangeres.

“Ik heb heel erg hard gewerkt om mijn lichaam terug te krijgen.” In de clip van het nieuwe nummer Partition laat Beyoncé haar slanke lijf in allerlei sexy lingeriesetjes zien. “Ik was me heel erg bewust van het feit dat ik mijn lichaam showde in de video”, vertelt ze. “Maar ik wilde mijn lijf laten zien.”

De zangeres zegt dat ze heel graag wilde laten zien dat je een kind kan krijgen en daarna hard kan werken om je slanke ijf weer terug te krijgen. “Je kan een kind krijgen en nog steeds sexy zijn. Ik schaam me niet voor mijn sensualiteit en ik vind ook niet dat ik mijn sexy kant niet zou moeten laten zien. Ik geloof dat het een kracht is die we allemaal hebben.”

http://www.beyonce.com/

Lees ook:Love her body! Snooki 20 kilo lichter
Lees ook:Zangeres Nathalie Makoma valt 11 kilo af
Lees ook:Midnight Heat is net zo sexy als Beyoncé zelf
Lees ook:Zo ijdel is Frans Bauer
Lees ook:Beyoncé gunt zichzelf een half jaar ontspanning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>