Riri topless met slangen op cover GQ

Rihanna poseert graag nakende, dat is geen nieuws. Ditmaal is de r&b-zangeres topless te bewonderen in het decembernummer van de Britse mannenblad GQ. Ze poseert onder meer op de cover als Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie.

Zo heeft het haar van RiRi plaatsgemaakt voor een kluwe kleine slangen, terwijl een groter exemplaar haar nek siert. De fotoshoot met Rihanna markeert het 25-jarige jubileum van de Britse GQ. De fotosessie werd geregisseerd door kunstenaar Damien Hirst en de foto’s gemaakt door fotograaf Marciano Vivanco.

Na de shoot postte Rihanna een foto van zichzelf met de fotograaf op Instagram en dankte hem voor de prettige samenwerking.

Lees ook:Riri shockeert met prachtig mooie Moskee shoot
Lees ook:Celebs ‘mishandeld’ voor goed doel
Lees ook:‘De droom van veel vrouwen: Henry Cavill ‘s’
Lees ook:Rihanna geeft zich bloot
Lees ook:Kim Feenstra waardige opvolger van Sylvie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>