Kim relaxt met naalden

Kim Kardashian deelt haar beautybehandelingen graag met haar volgers. Dit weekend genoot ze van een acapunctuur gezichtsbehandeling.

Wat doet zo’n acupunctuur behandeling voor je huid?

Gezichts- of Face-lift acupunctuur helpt bij het verzachten van rimpels, kringen en wallen onder de ogen en geeft je gezicht weer een stralend uiterlijk. Gezichtsacupunctuur wordt ook wel verjongingsacupunctuur of face-lift acupunctuur genoemd. In de US of A is het een populaire vorm van acupunctuur, in Nederland moet het nog groeien.

De naalden die op het lichaam en in het gezicht worden geplaatst zetten de vloeistoffen in het gezicht aan om zich meer te verdelen onder de huid. Daarnaast worden de spieren in het gezicht weer geactiveerd zodat de huid zich strak trekt. Gezichtsacupunctuur is meer dan alleen een cosmetische procedure. De behandeling draagt bij om het hele lichaam jonger en beter te laten voelen.

Slim van Kim dus, om zo’n behandeling te ondergaan.

Lees ook:Acupunctuur net zo goed als botox !
Lees ook:Kan acupunctuur rimpels bestrijden?
Lees ook:Beauty acupunctuur; vergeet cremes en Botox maar?
Lees ook:Angelina Jolie is verslaafd aan microneedling
Lees ook:Slakken blijken dé oplossing tegen rimpels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>