Love her body! Snooki 20 kilo lichter

Snooki blijft ons verrassen. Onze Snookster ziet er namelijk heel anders uit nu ze bijna 20 kilo is afgevallen. Ze toont haar slanke lijf in een photoshoot voor US Magazine.

“Als je een kindje hebt dan zijn er zoveel veranderingen in je leven”, aldus Polizzi die vertelt dat ze na haar zwangerschap bijna 20 kilo is afgevallen. “Ik ben voor mezelf gaan afvallen, maar ik wilde Jionni ook laten zien dat ik sexy kan zijn nu ik moeder ben”, aldus de 25-jarige Snooki.

Nicole Polizzi, zoals de brunette in het echt heet, heeft volgens het blad een flinke ommezwaai gemaakt in haar leven. De voormalige Jersey Shore-ster heeft dit vooral te danken aan haar verloving met Jionni LaValle, haar zwangerschap en de geboorte van haar eerste kindje in augustus.

Lees ook:Snooki hyperslank nu!
Lees ook:Kijken!! Snooki & JWOWW
Lees ook:Sonja Pos bijna op streefgewicht
Lees ook:Zangeres Nathalie Makoma valt 11 kilo af
Lees ook:Gras en rozemarijn = het wonderdieet ;)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>