Katy Perry ♥ Sally Hansen @ de Grammy Awards

Als je naar een glamourous event gaat, moet je het ook van top tot teen goed doen. Katy Perry weet dat als geen ander.

Tijdens de 55e jaarlijkse Grammy Awards, waren opvallende, jaloersmakende nagels de ultieme accessoire. Superster Katy Perry riep de hulp in van celebrity manicure, Kimmie Keyes, om haar winnende rode loper look compleet te maken. Kimmie bracht haar creatie tot leven door gebruik te maken van Sally Hansen, de #1 nagelexpert in de USA.

Katy Perry was genomineerd voor “Best Pop Solo Performance” met haar hit “Wide Awake.” Om een memorabele, dromerige look te creëren, gebruikte Kimmie Complete Salon Manicure So Much Fawn (260) op de nagels van Katy.

Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:Een Queen voor een Queen
Lees ook:Musthaves: Sally Hansen Big Shiny & Big Matte Top Coat
Lees ook:Musthave: 7-IN-1nagelwonder
Lees ook:Beautyklus voor Katy Perry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>