Renate Verbaan is een natural beauty

Heugelijk nieuws voor Shownieuws-deskundige Renate Gerschtanowitz-Verbaan, want ze heeft dinsdag tijdens de Astir Awards de Best Beauty Style award gewonnen. Hulde!

De Astir Awards worden elk jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het jaar. Naast prijzen voor producten wordt ook een bekende Nederlander vanwege haar uiterlijk beloond.

“Renate is in het jaloersmakende bezit van een pure, natuurlijke schoonheid, ze heeft niet veel nodig om haar beauty te versterken. Renate heeft bovendien een sprankelende uitstraling, is humoristisch en weet haar eigen ingetogen, chique stijl goed te bewaken”, vond de jury. Lieke van Lexmond won de prijs in 2012.

Lees ook:Patricia Paay reikt Oscars van de cosmetica industrie uit
Lees ook:Iedere vrouw kan MOOI zijn!
Lees ook:Straks steel jij de ‘show’ in een design van Renate Gerschtanowitz
Lees ook:Beschadigd haar? Vertrouw op John Frieda
Lees ook:John Frieda weer in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>