Met ♥ van Sylvie

Net nadat bekend werd dat Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar gingen, kwam Sylvie naar Nederland voor een fotoshoot. Het was een groot geheim waar de shoot plaats vond, maar de media wist het adres toch te achterhalen. We kregen echter geen foto’s van Sylvie te zien toen. Ze was aan het werk voor Hunkemoller.

Nu blijkt dat het om een expliciete Valentijnsshoot ging. Zuur als je bedenkt in welke situatie Sylvie toen net zat. Maar wat professioneel dat ze haar gedachten opzij kan zetten en toch gewoon haar werk met een stralende lach kan doen.

Hunkemoller heeft wat achter de schermen beelden geupload en die zijn werkelijk fenomenaal. Het setje wat ze draagt ook. In een woord: wow.

Lees ook:Sylvie wordt alleen maar mooier
Lees ook:Sylvie van der Vaart afgewezen om ziekte…
Lees ook:‘Gelukkig nieuwhaar’ voor Sylvie van der Vaart
Lees ook:Sylvie stort zich op sport
Lees ook:Sylvie is ons beste exportproduct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>