Wie vinden mannen de meest sexy vrouw?

Het tijdschrift Men’s Health  vindt Katy Perry de meest sexy vrouw ter wereld van 2013. Mila Kunis komt op de tweede plaats en Christina Hendricks neemt de derde plek voor haar rekening. Vorig jaar was Jennifer Aniston de meest sexy lady. Dit jaar staat zij op de vijfde plaats. Op vier staat actrice Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson staat op zes, Angelina Jolie op zeven, Beyoncé op acht, Gisele Bündchen op negen en Amber Heard neemt de tiende plaats voor haar rekening. Rihanna komt op een 15e plek en Jennifer Lopez, wat volgens ons toch echt een SEXY beauty is, vinden we op de 72ste plek. Vrij hoog in de lijst eindigt Lady Gaga. De excentrieke Mother der monsters staat op nummer 93.

Kunnen jullie je een beetje vinden met de beoordeling? Check ook onze poll en stem!

Lees ook:Waylon is dé lekkerste !
Lees ook:Coupe van Jennifer Aniston nog steeds het meest gevraagd
Lees ook:Inge Schrama is de meest sexy vegatariër !
Lees ook:‘De droom van veel vrouwen: Henry Cavill ‘s’
Lees ook:Jennifer Lopez wordt steeds mooier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>