Charlie aka biljartbal Luske

Zo…. Alles eraf. Nooit meer voor de spiegel staan, heerlijk!!! heeft Charlie Luske vandaag getwitterd bij een foto waarop hij kaal lijkt. Wie beter checkt, ziet hem echter in een kleedruimte zitten. Ik heb zo het vermoeden dat hij flink onder handen is genomen door de visagisten van TV Kantine’s Carlo en Irene. Vind dat kale hem eigenlijk wel goed staan. Wat vinden jullie ervan? Moet Charlie kaal of kammen?

Lees ook:Carlo bedenkt acné met baard
Lees ook:SBS 6 in de nopjes met nieuwe presentatrice Irene Moors
Lees ook:In nieuw programma worden deelnemers kaalgeschoren als ze verliezen
Lees ook:Hoe vind jij Badr met baard?
Lees ook:Arie Boomsma is kaal…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>