Martijn Krabbé dijt uit

De acteur/presentator maakt er geen geheim van dat hij van lekker eten houdt. In PS onthult hij dat hij vier Michelinsterren op zijn arm heeft laten tatoeëren. “Een bekroning die ik mezelf heb gegund. Ik houd van eten ja, maar vooral van koken.”

Nu Martijn gelukkig is dijt hij naar eigen zeggen weer uit. Zo woog hij een paar jaar gelden 76 kilo en nu zit hij op 82 kilo. “Mijn plofkiptaks ligt rond de 89 kilo. Daarna maakt het niet meer uit hoeveel ik eet, dan word ik niet meer dikker. So bei t. Mij hoor je voorlopig niet klagen.”

Lees ook:88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was
Lees ook:Hoe Tom Arnold 40 kilo werd
Lees ook:Zangeres Nathalie Makoma valt 11 kilo af
Lees ook:Met Eucerin pH5 shampoo geen jeukende hoofdhuid meer
Lees ook:Sonja Silva is al 26 kilo afgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>