Lara Stone wordt het gezicht van Euphoria Calvin Klein

Big beauty/modellennieuws Calvin Klein’s muze Lara Stone wordt het model in de nieuwe, wereldwijde advertentiecampagne voor de damesgeur euphoria Calvin Klein.

De nieuwe euphoria Calvin Klein campagne, die een moderne interpretatie van glamour en sensualiteit zal introduceren, wordt wereldwijd in oktober 2012 gelanceerd.

Lara Stone was aanwezig op het tweede jaarlijks gehouden IFP (Independent Filmmaker Project), het Calvin Klein Collection en euphoria Calvin Klein evenement dat vrouwen in de filmwereld eert op het 65ste Cannes Film Festival, waarbij euphoria Calvin Klein het onafhankelijke film platform ondersteunt.

Francisco Costa, Creative Director Women Calvin Klein Collection, “Lara straalt zelfverzekerdheid, kracht en vrouwelijkheid uit – ze is de personificatie van alle eigenschappen die euphoria oproept.”

“De euphoria geur vangt de verfijning en verleiding op zo’n wijze dat het bij vrouwen overal ter wereld weerklank vindt waardoor het zich als een leidende wereldwijde geur kon vestigen,” zegt Catherine Walsh, Senior Vice President, American Fragrances, Coty Prestige. “Lara Stone belichaamt oprecht de sensuele glamour van de moderne euphoria vrouw.”

Ms. Stone is één van de meest herkenbare gezichten in de modewereld, en ze staat op de website van Models.com op nummer 1 als vrouwelijk model wereldwijd. Sinds herfst 2010 is Ms. Stone het gezicht van Calvin Klein’s wereldwijde advertentiecampagnes voor Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, en het ck one lifestyle merk. Ze speelt ook de hoofdrol in de campagnes voor de ck one shock geuren en, heel recentelijk, in de nieuwe ck one color cosmetics campagne.

Tom Murry, President & CEO, Calvin Klein, Inc., zegt, “Gegeven de langdurige relatie tussen Lara Stone en het huis, waarbij ze onze collecties presenteert en de merken van onze jeans en ondergoed business overbrugt, is zij de natuurlijke keuze om het gezicht te worden van ons grootste geurenmerk – euphoria Calvin Klein.”

Lees ook:Lara is het boegbeeld van Euphoria
Lees ook:Lara Stone boos op Franse Playboy
Lees ook:In the spotlight: deep euphoria
Lees ook:CK’s nieuwste aanwinst: Alexander Skarsgård
Lees ook:Parfumprijzen voor Estee Lauder en Christian Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>