Sylvie van der Vaart afgewezen om ziekte…

Het gaat goed met Sylvie van der Vaart. Ze is niet meer weg te denken van de Duitse televisie en ze is sinds kort het gezicht van Silvio  Franse cosmeticamerk L’Oréal.  Ze is hier erg content mee, want vorig jaar verliep alles even anders. Ze sloot toen namelijkbijna een lucratieve deal met een bekend Duits shampoomerk. Toen het bedrijf in kwestie hoorde dat zij haar haar zou verliezen door de behandelingen tegen borstkanker werd ze echter aan de kant gezet. Sylvie: ‘Dat was een klap. Zo ben je hun ideaalbeeld, zo ben je ziek en ongeschikt’, Ze begrijpt het wel, maar baalde er toch flink van:  ’Maar het was zo confronterend, zo hard. Ik wilde daar toen niet al te lang bij stilstaan en vooral vooruitkijken.’

Lees ook:‘Gelukkig nieuwhaar’ voor Sylvie van der Vaart
Lees ook:Met ♥ van Sylvie
Lees ook:Sylvie van der Vaart beeldschoon zonder pruik
Lees ook:Shop Sylvie’s “Fuck I love you” sneakers
Lees ook:Sylvie van der Vaart geopereerd aan borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>