Victoria Koblenko zet zich in tegen kindermisbruik

Stichting Hair Heroes organiseert op zondag 31 oktober 2010 het Hair Heroes Event in The Passenger Terminal in Amsterdam. De Nederlandse kappersbranche slaat dan de handen in een tegen kindermisbruik. Twintig van de meest toonaangevende kappers van Nederland laten hun visie zien op prêt-á-porter en avantgarde voor 2011 en er zullen spetterende optredens zijn.Het event

Op het Hair Heroes Event laten de twintig meest toonaangevende kappers van Nederland, o.a. Ronald Kampmann voor Toni&Guy, Piet-Jan Duivenvoorden (Hairdresser of the Year 2010) voor NIK, Hester Wernert en Siko van Berkel voor Mogeen, Ilham Mestour voor Salon B en Vincent Langendijk voor Rob Peetoom, hun visie op haar voor 2011 op prêt-á-porter en avantgarde laten zien.

Ambassadrice Victoria Koblenko verzorgt de presentatie van de avond en de cheque met de opbrengst van de Nationale Salonactie zal door haar worden overhandigd aan Froukje de Both, ambassadrice van Stop Kindermisbruik.

Niet alleen de kappers, maar ook choreografe Mariana Verkerk van o.a. Benelux’ Next Topmodel en modeontwerpster Larisa Katz zullen zorgen voor een spectaculaire catwalk show. Jenny Lane, Sarina Voorn van The Voice of Holland en Anny (bekend van de hit ‘Wonderwoman’) zullen onder begeleiding van de band Douphine zorgen voor een spetterend feest. DJ Erick E sluit de avond af met een knallende after party. Daarnaast zullen er nog verrassingsacts zijn. Voor de sponsors, mediapartners en Bekende Nederlanders is er een apart VIP-Deck.

 Victoria Koblenko: “In Zuidoost-Azië worden elke dag meisjes meegesmokkeld en verkocht aan bordelen. Sommige meisjes zijn pas tien jaar oud en dienen meerdere mannen per dag. Ze zitten opgesloten in een hokje, de deur gaat alleen open voor een nieuwe ‘klant’ of een kommetje rijst. Ze kennen geen vrijheid meer, ze zijn een bezit geworden. Het Hair Heroes Event maakt het mogelijk deze meisjes hun leven weer terug te geven. Samen kunnen we kindermisbruik stoppen!”

De entreeprijs van het Hair Heroes Event is €50,-. Alle opbrengsten van de kaartverkoop gaan direct naar Stichting Stop Kindermisbruik. Voor €50,- kan er al een meisje worden bevrijd uit een bordeel. Kaarten zijn te koop op www.hairheroes.nl. 

Stichting Hair Heroes

Stichting Hair Heroes, opgericht door topkapper Andy Uffels, stelt de Nederlandse kappersbranche in staat zich te verenigen en de handen ineen te slaan tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië. Door middel van inspirerende evenementen, acties en creatieve projecten, zamelt Hair Heroes geld in om meisjes, die bevrijdt zijn uit de kinderprostitutie, weer een kans te geven op een betere toekomst. De opbrengsten gaan direct naar Stichting Stop Kindermisbruik ter ondersteuning van bevrijdingsacties, het rehabilitatieproces, opleidingstrajecten binnen het kappersvak en voorlichting.

Working Together To Make A Difference!

Hair Heroes 2010 is mogelijk gemaakt met de steun van sponsors en mediapartners:

Lees ook:Hair Heroes, een waanzinnig initiatief
Lees ook:Hannah in de bres voor de Stichting Stop Kindermisbruik
Lees ook:Topprestatie: 33.000€ voor “Geef een kind een kans”
Lees ook:Genieten @ Mademoiselle
Lees ook:Gooi je haar maar los, er komt een 2-daags kappersevent

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria Koblenko zet zich in tegen kindermisbruik

  1. miriam

    zo door gaan!!!!! toppie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>