Overdosisje botox voor Courtney Cox

Courtney Cox is een beauty om te zien. De 46-jarige helpt de natuur een handje en gebruikt Botox om er jong uit te blijven zien. Ze maakt daar geen geheim van.  Courtney heeft onlangs onthuld een keer way too much van het spierverlammende middel te hebben gebruikt.
“Mooi oud worden is prima, maar je kan het best een beetje proberen te vertragen”, zegt Cox in het Amerikaanse tijdschrift InStyle. Courtney:  ”Ik gebruik soms botox. Vergeleken met de meesten, gebruik ik het in geringe mate.” Ook vertelt ze: “Een keer heb ik veel teveel gebruikt. Ik kon m’n gezicht niet meer bewegen. Ik voelde me toen gevangen in mijn eigen vel.”

Lees ook:Patricia Paay is geen fan van botox
Lees ook:Carmen poseert in Baywatch-badpak
Lees ook:Kylie zweert bij goedkope crème
Lees ook:Botox is niet voldoende voor de groeven van Gordon Ramsey
Lees ook:Kletsnat van de zweet? Alleen Botox helpt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>