Hond Beckhams heeft roze nageltjes

Je bent bekend en je wilt wat? Tja, dan verf je de nagels van je hond toch roze? Zelfs de hond van de familie Beckham deelt mee in alle luxe en werd meegenomen voor een heuse pedicure. Bulldog Coco, die David als kerstcadeau kreeg van zijn vrouw Victoria, was op stap met de familie. De hond werd net als de rest van het gezin veelvoudig op de foto gezet, waarop te zien is dat ze een pedicure heeft gehad en roze nageltjes heeft.

Lees ook:Justin en Will hotst op Instagram
Lees ook:Gekiekt: Kim Kardashian na bevalling
Lees ook:Hippe kip: Beyoncé
Lees ook:Beauty voor honden: Verkiezing “hond van het jaar 2015″
Lees ook:Bartina Koeman opent Cosmeticawinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>