Gisele Bundchen nu alweer in shape

Gisele Bündchen is nog geen half jaar geleden van haar eerste kindje bevallen, en haar lichaam is alweer afgetraind en strak. Zo strak dat zij voor het lingerielabel ‘HOPE’ een oogverblindende fotoshoot heeft gedaan. Hoewel de meeste kersverse moeders de grootste moeite hebben om af te vallen en hun oude gewicht weer terug te krijgen, geeft het model het voorbeeld dat het wel te doen is. Ondanks het feit dat de blondine hiervoor een personal trainer heeft ingehuurd, is ze toch keihard aan de slag geweest om haar oude figuurtje weer terug te krijgen.

Gisele Bündchen is nog geen half jaar moeder van haar eerste kindje, of haar lichaam is alweer afgetraind strak. Zo strak dat zij voor het lingerielabel ‘HOPE’ een oogverblindende fotoshoot heeft gedaan.

 

Hoewel de meeste kersverse moeders de grootste moeite hebben om af te vallen en hun oude gewicht weer terug te krijgen, geeft het model het voorbeeld dat het wel te doen is. Ondanks het feit dat de blondine hiervoor een personal trainer heeft ingehuurd, is ze toch keihard aan de slag geweest om haar oude figuurtje weer terug te krijgen.

Lees ook:Fitmom Victoria Koblenko is strakker dan ooit
Lees ook:‘Zwaardere modellen please’
Lees ook:88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was
Lees ook:Modellenwerk is zooooo vermoeiend!
Lees ook:Sonja Pos bijna op streefgewicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>