Geer’s wassen beeld heeft een haircut gehad

Het wassenbeeld van Gerard Joling in Madame Tussauds heeft een nieuw kapsel gekregen. Joling knipte zijn lokken al een tijdje geleden af, en nu moest ook zijn wassen evenbeeld eraan geloven. De coupe van het beeld is recentelijk aangepakt, op de verjaardag van de zanger. De vaste kapster van Joling heeft het beeld onder handen genomen.
De stekels van Joling zouden tijdelijk zijn, maar de vele positieve reacties maakte de zanger aan het twijfelen. “Er zijn mij iets te veel mensen enthousiast, dat betekent dat ik de afgelopen 25 jaar voor lul heb gelopen met mijn kuif”, zei hij eerder.

Lees ook:Waylon is dé lekkerste !
Lees ook:Britney ontwerpt kleding
Lees ook:5000 wensen vervuld
Lees ook:Tim Akkerman boekt haartransplantatie
Lees ook:Bewusteloos na haar kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>