Rihanna’s winged-eyes zijn om te zoenen zo mooi!

Kun je eindelijk smokey-eyes maken, is er een nieuwe trend: winged eyes! Gelukkig zijn winged-eyes goed te doen. Deze trend is ontstaan door Amy Winehouse. Alléén overdrijft Amy wel heel erg met haar winged-eyes. Persoonlijk ga ik voor een ietwat subtieler lijntje. Net zoals Rihanna hier zeg maar heeft. Hiervoor kun je het beste een gel-eyeliner gebruiken, die je aanbrengt op je ogen, waar nog geen andere make-up op zit.

Je trekt  je ooglid iets omhoog en brengt de eyeliner boven de wimper aan, vanuit je binnenste ooghoek. Wanneer je bij de buitensteooghoek aankomt, trek je het streepje in een natuurlijke beweging door tot in het hoekje waar je wenkbrauwcurve eindigt. Deze beweging herhaal je nog eens net iets boven het eerste lijntje, om het wat beter zichtbaar te maken. Het geheel maak je af met een lichte kleur oogschaduw en lekker veel mascara. En nu maar lonken met je sexy ogen!

Lees ook:smokey tinten, kleuren de feestmaand…
Lees ook:Rimmel’s new Colour Collection: WinterBLUES
Lees ook:Make up trend: eyeliner in piemelvorm
Lees ook:Conditioner voor volle wimpers
Lees ook:Top-eyeliner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>