Christopher Drummond is de hotste beauty expert ever!

Wij hebben Mari van de Ven, in Amerika hebben ze Christopher Drummond. Ooit over hem gehoord? Christopher is in de US of A een levende beauty legende. Hij is een bekend make-up artist en heeft zijn eigen make-up en cosmeticalijnen.  Christopher gelooft dat je met een minium aan mooie en kwalitatief goede producten véél kunt bereiken.  Zijn filosofie is gericht op eenvoud en glamour. Glamour hoeft geen parade van toeters en bellen te zijn, maar kun je bereiken door de juiste technieken en producten te gebruiken. Less is More! Hij geeft zijn klanten tips over make-up, technieken en huidverzoring. Christopher zelf mag er ook zijn. Wowie! Meer over hem en zijn filosofie over make-up en huidverzorging kun je op zijn eigen site lezen www.christopherdrummond.com. Nuttige site met veel leuke tips en goede reportages. I love it & I love him

Lees ook:Topsite
Lees ook:Brow Power !
Lees ook:Topwebsite: www.huidcoach.nl
Lees ook:Dove geeft kado, maar op de verkeerde website
Lees ook:Pas op voor Zonkracht 8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>