Nicole Kidman loves Chanel make-up

De Academy Awards gezien? Uiteraard zag Nicole Kidman er weer betoverend uit tijdens de uitreiking van de  2009 Academy Awards. Haar make-up was deze keer verzorgd door Chanel’s sterrenvisagist Angela Levin. Op verzoek van Nicole was alles uit de kast gehaald om haar een ‘beautiful’ look te geven. Net zoals het laatste jaar is ‘de natural look’ nog steeds hot. Omdat Nicole een beeldschoon gezicht van zichzelf heeft, past deze look prima bij haar verschijning. De producten die de visagiste voor Nicole’s look heeft gebruikt, zijn: Chanel Hydramax+ Active Boost Cream, Chanel Quadra Eye Shadow in Reflets: d’Ombre en Chanel’s Inimitable Mascara in Noir-Black.

Lees ook:Chanel no 5 triomfeert met oude commercial Nicole Kidman
Lees ook:Nicole Richie Parfum
Lees ook:Primeur nieuwe Chanel campagne vanavond op Net5
Lees ook:Let’s celebrate CHANEL Day
Lees ook:Waarom liegt Nicole Kidman over haar lippen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>