1,99 voor een eyeshadow

De Miss Sporty Colour Mono Eyeshadows zijn alles wat je nodig hebt om een look te creëren die helemaal bij jou past. Met deze stijlvolle potjes oogschaduw in intens, felle kleuren kun je de look precies zo maken als jij wilt. Creëer je favoriete celebrity- of catwalk look, volg een tutorial op YouTube… Of gebruik ze gewoon wanneer het jou uitkomt! Geef jouw wereld kleur.

Stel je eigen kit samen
Deze schattige potjes zijn betaalbaar genoeg om ze allemaal te verzamelen. Elke week een paar en voor je het weet, heb je een ware visagistencollectie! Een smoky look, colour blocking, contouren of lijntjes… Deze kleuren zijn overal voor te gebruiken. Breng ze aan met je favoriete oogschaduwkwastje en creëer de look waar je altijd al van droomde!

Kleuren die knallen!
Betaalbare oogschaduws hebben meestal weinig kleur en intensiteit. De Studio Colour Mono Eyeshadow bewijst dat het ook anders kan! Deze oogschaduws hebben een mooie volle kleur!

Het assortiment
Net als alle professionele merken bestaat ook ons assortiment uit alle mogelijke kleuren. In totaal zijn er tien kleuren, van neutrale klassiekers en mooie pasteltinten tot echte knalkleuren. Allemaal zijn ze even mooi, maar deze drie topkleuren zijn onze favorieten:

  • Night Een diep zwarte kleur, perfect voor een lijntje of een smoky look.
  • Ocean Een opvallende helderblauwe kleur, een echt musthave!
  • Star Een licht glanzende witte kleur die ook perfect als highlighter gebruikt kan worden.

Mild voor de ogen
Net als alle andere oogproducten van Miss Sporty zijn de Studio Colour Mono Eyeshadows mild voor je ogen. Ook zijn ze gemakkelijk te verwijderen met make-upremover! De oogschaduw is dermatologisch getest.

 

 

Kleuren:

Night

Dazzle

Motion

Diva

Scandalous

Star

Sense

Amber

Happy

Ocean

 

Verkrijgbaar:                       Vanaf december 2013

Consumentenadviesprijs:            €1,99

Lees ook:Zelf samen te stellen shiny make-upjes
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Zomaar groene wimpers
Lees ook:Stiften voor je lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>