HEMA Beauty nu ook in Frankrijk

Na de succesvolle opening van twee standalone beautyshops in Haarlem en Amsterdam in oktober vorig jaar, opent HEMA woensdag 4 september om 10.00 uur de deuren van haar eerste beautyshop in Frankrijk. HEMA Beauty is gevestigd in winkelcentrum Belle Epine nabij Parijs op de première etage, magazin 186 tussen porte 13 & 14. HEMA Beauty heeft een winkeloppervlakte van 60 m2 waar klanten terecht kunnen voor al hun make-up, huidverzorging, inspiratie én advies.

‘We blijven groeien’

Ronald van Zetten, CEO HEMA: ‘HEMA heeft met deze HEMA Beauty inmiddels 21 winkels in Frankrijk. De Franse klanten zijn heel enthousiast over HEMA, we krijgen zeer positieve reacties en de winkels zijn erg succesvol. Het blijft dan ook niet bij deze 21 vestigingen, we oriënteren ons op meerdere locaties in dit land. HEMA wil in alle belangrijke grote steden in Frankrijk een HEMA neerzetten. We zijn er trots op dat we verder invulling kunnen geven aan onze ambitie om zowel nationaal als internationaal door te groeien’.

Inspelen op klantbehoeften

HEMA wil klanten voorzien in hun specifieke behoefte voor dagelijkse boodschappen, op ieder moment en op iedere locatie. ‘Dat betekent dat we niet overal dezelfde HEMA openen,’ vervolgt Van Zetten. ‘Sinds een aantal jaar openen we in Nederland kleinere HEMA-vestigingen in stadswijken, dorpen en op high traffic-locaties. Voorbeelden hiervan zijn onze winkels op de stations. Met ruimere openingstijden en het uitgebreide foodassortiment zijn dergelijke vestigingen een aanvulling op het bestaande winkelaanbod. Daarnaast werken wij verder aan de uitbreiding van vestigingen buiten Nederland en speciaalwinkels zoals deze beautyshop’, aldus Van Zetten.

http://www.hema.nl

Lees ook:Reis ´Mooi´ vanaf Amsterdam CS
Lees ook:Alles voor een knusse kerst bij HEMA
Lees ook:‘80 beautyminuten’ van Etos
Lees ook:L’oreal opent beautyshop voor avatars op Whyrobbierocks
Lees ook:Rituals verlegt haar grenzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>