Barbie leeft!

Wat vinden jullie eigenlijk van Valeria Lukyanova? Dit  meisje uit Oekraïne heeft alles uit de kast gehaald om op haar lievelingspop  Barbie te lijken. Ze lijkt er meer op dan onze eigen Oh Oh Cherso Barbie. Ik vind het nogal een ding. Alles aan haar komt overeen met de bekende barbiepoppen: haar ogen, haar haren en haar middeltje ook. Blijkbaar worden haar looks gewaardeerd, want de Russin werkt als model en heeft genoeg klussen. Ik ben zo benieuwd wat jullie van haar vinden….

Lees ook:Barbie is trots op haar nieuwe meterslange lokken
Lees ook:Voorspel de duur van Barbie’s huwelijk
Lees ook:Barbie geeft beautygeheimen prijs
Lees ook:Barbie zonder make-up
Lees ook:Kim Feenstra maakt soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>