Luguber: lichaamsdelen worden online verkocht

De wereld wordt steeds gekker…Zoek je een geplastificeerde dieren- of mensenschedel of een ander dierlijk of menselijk lichaamsdeel? Geen probleem! Want, je kunt het tegenwoordig bestellen via http://www.plastination-products.com/  De Duitse anatomist Günther von Hagen heeft op 3 november een webshop geopend waarin hij zijn vreemde creaties aan de man wil brengen.

Je zoekt een origineel cadeautje? Bij Günter kost een setje oorbellen van stukjes giraffenstaart nog geen 42 euro!

Von Hagen is bekend geworden door ’Body Worlds’, een tentoonstelling waarin hij gepreserveerde lichamen en lichaamsdelen van mensen toont. In zijn nieuwe webshop worden ook menselijke lichaamsdelen te koop aangeboden. Deze dienen echter alleen voor onderzoeksdoeleinden van instituten als ziekenhuizen en universiteiten.

Lees ook:BODY WORLDS & The Cycle of Life verlengd t/m 2 februari 2011
Lees ook:Bijzonder verhaal: Gamila’s kruidenzeep
Lees ook:Ruim een kwart van de Nederlanders rookt…
Lees ook:Topklasse Bodypainters bezoeken Amsterdam
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>