Groupon – je BBFF, best beauty friend forever

‘Hey you’re looking good!’, dat horen we graag toch! Als je huid puntgaaf is, je een lekker kleurtje hebt, je er fris uitziet, je wenkbrauwen netjes geëpileerd zijn, je haren goedzitten en je handen en voeten verzorgd zijn, jah dan voel je je TOP. Mijn vriendinnen en ik gaan regelmatig een dagja naar de sauna, of we ondergaan een gezichtsbehandeling én laatst heb ik mijn voeten nog laten behandelen, compleet met een hemelse massage. Gewoon, omdat het kan sinds de komst van Groupon! Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan als je er van top tot teen verzorgd  uit wil zien.  Maar,sinds de deals van Groupon, ofwel onze nieuwe BBFF aka Best Beauty Friend Forever is er véél meer mogelijk op het gebied van beauty- en welness . Via deze site boeken we regelmatig aantrekkelijke look&feel better Groupon aanbiedingen.

De laatste deal die ik gekocht heb was een Hammam deal voor twee. Voor echt een peanuts bedrag van 39 €uri’s ben ik samen met één van mijn vriendinnen naar een Hammam geweest. We kregen een super de luxe arrangement en werden als Cleopatra’s behandeld en verwend. Als je het niet via Groupon zou boeken, kost een dergelijk uitje vet veel knaken. Ik sloot de deal voor 39€ en normaal kost zo’n treatment 99€. We hadden dus niet alleen een relaxte dag waarbij we weer naar buiten kwamen met een superglad en gehydrateerde clean body, maar ik hield dus ook geld over om nog even een hapje samen te gaan eten.

De beautydeals van Groupon zijn overigens zeer uiteenlopend. Met ons vriendinnenclubje onder elkaar geven we ook weleens deals voor de jarigen of we organiseren girlsnightouts waarbij we met een groepje een avondje naar bijvoorbeeld een SPA gaan. En weet je, af en toe zijn we zo creabea bezig dat we meerdere deals met elkaar tot één compleet dagje/avondje uit combineren. Op de Grouponsite tref je nl ook voordelige beauty aanbiedingen zoals drie gangen diners in leuke restaurants, high teas in hippe hotels en last but not least je kunt er ook City trips naar metropolen zoals Rome, Antwerpen of Berlijn regelen.

Anyhu: er valt hier heel wat te beleven op het gebied van beauty, wellness, ontspanning & avontuur. Wij zijn addicted en beginnen de dag op kantoor met het checken van de deals alhier:

1.       Groupon aanbiedingen

2.       Voordelige beauty aanbiedingen

Daarna begint de voorpret vaak al. We zijn eigenlijk ook wel benieuwd naar jouw ervaringen met de deals van Groupon. Als je nog tips hebt van bv beautydeals wat echte aanraders zijn, horen we dat graag.

 

 

Lees ook:Waanzinnige beautydeals bij Groupon
Lees ook:Ontspan in je eigen Hammam
Lees ook:Hammam Shifa speciaal voor mannen in Amsterdam
Lees ook:Beauty begint bij Babassu Skin & Spa
Lees ook:°~°Marokkaans beautymerk°~°

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>