24/7 fris met de mini Touch of Silk

Sommige beautyproducten zijn een must voor elke vrouw en man, neem bijvoorbeeld de hannah® Touch of Silk.  Dit betreft een zijdezachte en multifunctionele teintverbeteraar. Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje van iedere vrouw én man. Voor een snelle ‘touch-up’ onderweg van je teint introduceert hannah® medio mei een unieke limited edition in handig 30 ml formaat van deze populaire bestseller!

Ruim 3 jaar geleden is hannah® Touch of Silk met veel succes geïntroduceerd en werd direct bekroond met een innovatie award. Veel vrouwen meldden: “Ik zou het wel altijd bij me willen hebben”. Met de introductie van een speciale limited edition van 30ml is hannah® Touch of Silk gemakkelijk mee te nemen in je tas, zodat je altijd en overal een zijdezachte huid kunt hebben.

Touch of Silk

De formule van hannah® Touch of Silk  is een multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie. Deze egaliseert en matteert de teint onmiddellijk. De toevoeging van de vitamines A en E, naast de hoog gedoseerde stabiele vitamine C, is een evenwichtige verrijking voor talloze huidcondities. De formule heeft bij een consequent en langduriger gebruik tevens diverse intensief huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van onder meer het vochtgehalte, volume en het intensief bevorderen van het natuurlijke herstellende vermogen van de huid.

Waar kun je hem zoal voor gebruiken?

Als direct matterende en egaliserende teintverbeteraar voor een zijdezachte huid

Voor een sneller en mooier herstel bij schaafwonden, lichte huidbeschadigingen of zelfs lichte brandwonden

Om littekens mooier te laten genezen en het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en gladder te maken

Voor mannen na het scheren om irritaties te helpen voorkomen

Als primer voor make-up

Als finishing touch-product bij je dagelijkse huidverzorgingsritueel, voor een stralende look

Zijdezachte limited edition van 30 ml

De verpakking van de limited edition van hannah® Touch of Silk die vanaf medio mei 2015 verkrijgbaar is, betreft een 30 ml flacon met een airless pompsysteem (APP-systeem). Dit is een revolutionair systeem, waarbij de substantie is verpakt in een zakje en in de flacon geleidelijk vacuüm getrokken wordt wanneer het bij gebruik ‘opgepompt’ wordt.  Op deze manier wordt de formule volledig omhoog gedrukt, zodat je hannah® Touch of Silk tot op de laatste druppel kunt gebruiken. Door middel van dit APP-systeem zal er dus niets van de Touch of Silk achterblijven in de flacon, is het gebruik hygiënisch en maak je optimaal gebruik van de volledige 30ml die de flacon bevat.

Het product dat écht onmiddellijk iets met je huid doet!

Een jury van beautyjournalisten gaf hannah® Touch of Silk reeds in 2012 een innovatie award voor het meest innovatieve product binnen de professionele beautybranche. In 2015 is het nog steeds een ongekend populaire bestseller binnen de lijn van hannah®-producten. Dit toont aan dat Touch of Silk écht iets met je huid doet en je meteen een stralende teint geeft. De nieuwe limited edition is een sieraad voor in je de badkamer en is handig in je tas. Het is vooral een zijdezachte verbetering van je huid op diverse fronten, die je dankzij de handige 30 ml flacon vanaf nu altijd én overal bij je kunt hebben!

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Verkoopprijs:

hannah® Touch of Silk Limited Edition                 € 57,00/30 ml.   (verkrijgbaar vanaf heden)
www.huidcoach.nl

 

 

 

Lees ook:De perfecte teint getest
Lees ook:Travel light met handige mini flacons voor je huid
Lees ook:Uitzonderlijk krachtige collageenbooster
Lees ook:Touch up met hannah®, gewoon omdat het kan!
Lees ook:Zin in zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>