Een mannenhuid ziet méér zonlicht dan die van vrouwen

Een mannenhuid heeft totaal andere problemen dan die van vrouwen. Scheren bijvoorbeeld beschadigt de lipidelaag van de huid. Deze laag is verantwoordelijk voor het binden van vocht zodat de huid soepel aanvoelt. SKINN heeft een totale verzorgingslijn specifiek gericht op de mannenhuid.

Door het beschadigen van de lipidelaag wordt de huid na het scheren snel vochtarm, droog en gevoelig. Tel daarbij op dat een

 

mannenhuid meer zonlicht ziet dan die van vrouwen (wetenschappelijk bewezen) én dat ook nog onbeschermd doet! Hierdoor zie je op latere leeftijd steeds meer pigmentatieproblemen ontstaan en onnodig ontsierende ouderdomsvlekken.

Mannen- versus vrouwenhuid

• bij de man zijn de talgklieren actiever (mannenhuid produceert 2x zoveel talg)
• de mannenhuid heeft meer terminaal (dik) haar, wat gecombineerd met de talgklierproductie sneller puistjes oplevert
• groot probleem bij de mannenhuid zijn ingegroeide haren

SKINN pakt al deze problemen aan. Het bijzondere van dit merk is dat er ook speciale salonbehandelingen zijn: korte, krachtige en oplossingsgerichte gezichtsbehandelingen voor de man die zijn huid verzorgd wil hebben.

Verzorgingslijn

• eye cream
• face scrub
• fatigue rescue

SKINN is ontwikkeld door Dermatologe Nina Wines (Australie) en op de markt gebracht in 2005. Sindsdien heeft het merk al diverse prijzen gewonnen, waaronder ‘Beste mannenproduct 2008’ in Japan. SKINN is verkrijgbaar in de betere schoonheidsinstituten, hotels en spa’s.

Verkoopinformatie via www.hulschercosmetics.nl

Lees ook:Lekkere scrub voor hem
Lees ook:Gillette brengt man definitief aan de cosmetica
Lees ook:Mannen zijn ijdeler dan we denken
Lees ook:Voor na het scheren, voor hem
Lees ook:Fris mannenspul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>