Maximale zachtheid voor de man

Mannen gaan zichzelf (gelukkig) eindelijk ook beter verzorgen. Een mooie lijn voor hen is Annayake Men. Deze productlijn bevat een Mousse Nettoyante om je gezicht te reinigen na het scheren, een Masque Thermo Purifant, dat is een zichzelf opwarmend masker dat je huid in goede conditie houdt en een Gel Hydratant Apaisant die je huid perfect hydrateert. Laatstgenoemde dient hij zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan te brengen. De producten zijn opgebouwd uit geheel plantaardige ingredienten en aangevuld met een flinke dosis Vitamine B 6. Hiermee wordt maximale zachtheid gegarandeerd. Vanaf € 24,-

Lees ook:Weg wallen, weg kringen, welkom frisse blik
Lees ook:Pepmiddeltje voor de verouderde huid
Lees ook:Het geheim van stralend wakker worden? Dr. Hauschka Nacht Serum
Lees ook:Kalmerende producten voor de kwetsbare hoofdhuid
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>