Gun HEM een blauwtje…

Nee ik heb het hier niet over een blauw Polo shirt, maar over de nieuwe geur Polo Blue van Ralph Lauren. Volgens Ralph Lauren is de kleur blauw een kleur met een kalmerend effect. Hij associeert blauw met een heldere blauwe hemel en een helderblauwe oceaan. Zijn geur Polo Blue is speciaal voor de man die van casual elegant houdt. Een man die van zeilen op open zee en avonturen houdt. Polo Blue is fris en past daarom bij dit type man. Komkommer, mandarijn, kruiden en houtnoten vormen tezamen de hoofdingrediënten van

deze nieuwe herengeur. Polo Blue is gehuld in een glazen flacon die de mannelijkheid, vrijheid en energie van een moderne atleet weerspiegelt. Als dat niet stoer is??? Als jij je eigen man in deze sportieve omschrijving herkent, is Polo Blue hem op het lijf geschreven. De Eau de Toilette heb je al vanaf € 42,96

Lees ook:#Winning: Polo Blue Sport
Lees ook:Always yours….
Lees ook:Noa Summer Edition: fris & levendig
Lees ook:Voor de hippe man van nu: Big Pony
Lees ook:Parfumprijzen voor Estee Lauder en Christian Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>