Heren moeten ook smeren!

Mannen denken vaak dat zij niet hoeven te smeren zoals wij vrouwen doen, maar niets is minder waar. Ook mannen moeten aan de crème vanaf een jaartje of veertig, want de mannenhuid wordt rond de veertig minder elastisch, dunner en rimpelig. Dat is wat later dan bij ons vrouwen.

Als mannen vanaf hun veertigste elke dag trouw ´s ochtens en ´s avonds de huid van hun gezicht en specifiek rondom hun ogen met crème behandelen, zullen ze merken dat ze het huidverouderingsproces enigzins kunnen vertragen. Uiteraard hangt het ook van de huid af wanneer een man met smeren begint. Kerels met een droge, trekkerige huid moeten natuurlijk al veel eerder hiermee beginnen.

Behaleve smeren, dienen de mannen hun huid ook te reinigen. Want voor mannen geldt hetzelfde als voor vrouwen: twee keer per dag de huid reinigen, na het opstaan & voor het naar bed gaan, zorgt ervoor dat de huid in betere conditie is en dat deze langer jong blijft. L´Oreal, Nivea en Biotherm hebben heerlijke producten voor de man in huis.

Lees ook:Mag Chris Zegers jou ook insmeren?
Lees ook:Is een Crème beter dan Botox?
Lees ook:Mannen verzorgen hun haar beter dan vrouwen
Lees ook:Fris & fresh
Lees ook:80% van de mannen draagt altijd dezelfde onderbroeken

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Heren moeten ook smeren!

 1. Quasimodo

  Ik gebruik reeds > 15 jaar dag,nacht en oog crème; en ga elke 6 weken naar de beauty farm voor een lekkere gelaatsverzorging.(met alles erop en eraan)
  Dit na advies van een dame tijdens een “gratis” dagje beauty farmen.En ik geef toe, mijn huid is nog lekker strak op m’n 48 ste, ook rond de ogen.
  Omdat er in het begin geen produkten bestonden voor mannen, kocht ik telkens maar dames produkten,en deze ben ik blijven gebruiken.Ik hoef die heren spullen niet echt.(ruiken een beetje raar…)
  Hopelijk blijf ik er nog even rimpelloos bij lopen ;-)
  Groeten,
  Quasimodo

    /   Reply  / 
 2. LuNa

  Ik zie het aan mijn mannetje die ik alweer wat jaartjes behandelingen geef en verzorgingsprodukten aanreik. Maar heel veel mannen doen het gewoon niet….vinden ze toch nog te nichterig en onzin!! Tja kijk naar mijn man.

    /   Reply  / 
 3. Quasimodo

  Al gemerkt hoeveel mannen er met carnaval rondlopen met gestifte lippen, mascara en oogschaduw ? I denk dat er veel mannen zijn die zich zouden willen verzorgen, maar om één of andere reden niet durven.
  Als man is het misschien moeilijk om tussen pot & pint te discusiëren over oogcrèmes en rimpels.
  Niks van aantrekken, ik smeer rustig verder.

  Wat vinden de dames over dit onderwerp ?

  Quasimodo

    /   Reply  / 
 4. monika vd marel Auteur

  mannen moeten smeren, maar lipstick gaat me
  te ver….maar goed ieder moet doen waar hij of
  zij zich prettig bij voelt, ik veroordeel niemand om afwijkend gedrag. Het is sowieso gedurfd:)

    /   Reply  / 
 5. Ed

  Mannen mogen smeren, maar dan bij voorkeur op mannen gerichte producten.
  Wil je het “neutraal” houden kies dan voor “uiercreme” (geen geintje);
  dit is goed en goedkoop !

  groetjes,
  shopper

    /   Reply  / 
 6. Hans Pijnaker

  In tegenstelling met homo’s komen hetero mannen er ook niet zo snel vooruit dat zij eigenlijk best wel wat tegen veroudering willen doen. Wij merken dat heel sterk in ons anti-aging centrum in Den Haag. In het begin nog voorzichtig informerend maar na de eerste behandeling(en)zonder schroom ons recomenderen bij collega’s, familie of vriendenkring. Gr. Beauty Corp

    /   Reply  / 
 7. doemijmaareenlatino

  LOL als je pas gaat smeren als je 40 bent dan ben je al veel te laat mee. Maar dat verbaast me ook niet met de nederlandse mannen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>