Eye Pads met kokoswater beloven een frisse oogopslag

Zie je er vermoeid uit? Lijkt het alsof je slecht hebt geslapen? Mogelijk knap je op van de Flawless Rejuvenating Eye Pads van het huidverzorgingsmerk Image Skincare. De pads op basis van kokoswater verwijderen make-up en beloven tegelijkertijd de huid rond de ogen te hydrateren, voeden en revitaliseren.

Acquacell en Aloë Barbadensis Leaf Juice zorgen voor hydratatie. Daarnaast kalmeert Aloë Vera de huid met ontstekingsremmende eigenschappen. Ook smeerwortel en kamille dragen hieraan bij en verminderen zwellingen, terwijl Guarana vermoeide ogen energie geeft. Hyaluronzuur en plantextracten verzachten de fijne lijntjes en rimpels en bevorderen de natuurlijke jeugdige uitstraling.

Naast het verijwderen van make-up, op milde wijze, kunnen de pads 1 à 2 keer per week gebruikt worden als een oogmasker voor een anti-aging effect.

Flawless Rejuvenating Eye Pads € 39,50 (dan krijg je 60 pads) Inmiddels wordt IMAGE Skincare door ruim 20.000 instituten in de VS en ruim 500 in Nederland toegepast.

Meer info kun je hier vinden

 

 

 

Lees ook:Look flawless, feel good
Lees ook:Alles wat je moet weten over zonnebaden
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?
Lees ook:Ideaal: Pretty Nails- Pads
Lees ook:Make-up trend zomer 2008: Hemels blauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>