Met deze chille sokken glij je zo in je strakke laarzen

Ken je dat probleem dat je je voeten niet in je laarzen krijgt? Aaarghhhh zo irritant!! Maar daar zijn nu dus ideale sokken voor bedacht: ze heten ZOOFF Socks en zijn bedacht door pnderneemster Henriëtte Bons. Het innovatieve modeproduct is een prachtig bewijs dat een goed idee gekoppeld aan doortastend ondernemerschap succesvol kan zijn. Van de uitvinding die oplossing biedt voor een frustrerend laarzenprobleem zijn inmiddels al duizenden paar verkocht. Daarnaast hebben diverse schoenenwinkels – waaronder Van den Assem Schoenen – zich aangemeld voor verkoop.

Ontstaan uit pure frustratie
Henriëtte Bons, onderneemster en bedenker van ZOOFF Socks, over haar succesvolle vinding: “een aantal jaar geleden ontdekte ik een paar prachtige laarzen bij een plaatselijke schoenenzaak en was direct verkocht. Toen ik ze probeerde te passen kwam de grote teleurstelling: ik kwam er niet in. Vervolgens kreeg ik een tip van de verkoopster: doe een boterhamzakje om jouw voet. Tot mijn verbazing werkte dit en gleed mijn voet in de laars. Comfortabel was het echter allesbehalve en ook nog erg onhygiënisch. Na een paar uur had ik natte voeten van het zweet. Toen dacht ik: dat moet toch anders kunnen.”

Optimaal instap- en draagcomfort
Na een intensief proces van bedenken, ontwerpen en testen was het zover: de geboorte van ZOOFF Socks. ZOOFF Socks is dé oplossing voor het gemakkelijk aan- en uitdoen van laarzen. De uitgekiende combinatie van functionaliteit en specifieke materialen zorgt voor een optimaal instapcomfort. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos laarzen in en uit. Doordat de sokken zacht, ademend, elastisch en ondersteunend zijn, bieden ze daarnaast ook een perfect draagcomfort.

100% Nederlands
De sokken vormen een 100% Nederlands product. Het is een unieke vinding en om die reden gepatenteerd. Onderneemster Henriette Bons koos bewust voor productie in eigen land. “Door in Nederland te produceren hebben wij hierover optimale controle. En het voelt ook goed dat dit een 100% Hollands product is.”

ZOOFF Socks is – naast online op zooffsocks.com - inmiddels ook verkrijgbaar in de 5 eigen winkels van Van den Assem Schoenen. “We zijn blij dat we een mooie aanvulling kunnen bieden op het productassortiment van Van den Assem. Met ZOOFF Socks wordt aan klanten een perfecte oplossing geboden voor mogelijke instapproblemen die ze ondervinden bij laarzen. Ons product zal het aantal verkochte laarzen positief beïnvloeden, doordat de totale ervaring met het dragen van laarzen beter wordt”, aldus Henriëtte Bons.

Lees ook:Koude voeten? Probeer de Hot Socks eens!
Lees ook:Dé schoenentrends van dit seizoen
Lees ook:Met sokken aan slaap je beter
Lees ook:Schoenen, schoenen, schoenen…voor 20.000€ schoenen !
Lees ook:Dé outlet store van UGG Australia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>