Hey beautiful! Vergeet je hals niet!

Hello beautiful,

Hoe happy ben je over de conditie van je huid?

Misschien denk je er niet altijd aan, maar je hals is minstens net zo belangrijk als je gezicht om te verzorgen. HEMA speelt hier op in met een hals,- en decolletécrème om de huidtextuur van binnenuit te verbeteren en een rimpelvuller om de aanwezigheid van fijne lijntjes te verzachten. De producten zijn een aanvulling op de anti-aging serie ‘hello mirror guess my age’, waarin veel specials te vinden zijn om de huid extra aandacht te geven.

Het natuurlijke huidverouderingsproces is nu eenmaal niet te stoppen, maar kan wel vertraagd worden door elke dag de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, zoals de ‘hello mirror guess my age’ lijn. Deze serie is onderverdeeld in producten voor de 30+, 40+ en 60+ huid maar kunnen uiteraard ook naar huidbehoefte gebruikt worden: van diverse reinigingsproducten tot een intens voedende anti-aging olie maar ook herstellende nachtgel of extra care ‘specials’ zoals gladstrijkende oogverzorging, huidverbeterend serum en vanaf nu ook een rijk voedende hals,- en decolleté crème en ‘instant effect’ rimpelvuller.

vergeten gebied
De hals,- en decolleté zone wordt door huidexperts ook wel het ‘vergeten gebied’ genoemd omdat alle aandacht vaak enkel op de verzorging van het gezicht is gericht. Maar juist de huid van de hals is dunner dan de rest van het gezicht en zodoende extra kwetsbaar voor het ontstaan van tekenen van veroudering, zoals rimpels en verslapping. Om in de loop der jaren zo’n rimpelig ‘kalkoennekje’ te voorkomen vraagt deze zone om een rijke verzorging die de huid van binnenuit verstevigt en verbetert, zoals de nieuwe hals,- en decolleté crème.

  • De formule bevat een Essenskin™ complex om de huidelasticiteit te verbeteren, te herstructureren en de dunne huid van binnenuit te versterken.
  • In combinatie met de krachtige Matrixyl Synte 6™ werkstof, die de huidstructuur egaliseert, krijgt de halsstreek een meer gelijkmatige, gladde textuur en wordt de aanwezigheid van rimpels verzacht.
  • Voorkomen is beter dan genezen: ook om de eerste tekenen van huidverslapping te voorkomen.
  • Maak er een gewoonte van om de crème elke ochtend en avond, na de reiniging aan te brengen – net zoals de applicatie van een dag,- en nachtcrème een vast verzorgingsritueel is geworden.
  • Testresultaten hebben aangetoond dat er na één maand gebruik zichtbaar verschil waarneembaar is: minder rimpels, gladder huidoppervlak.

lijnen
De populariteit van cosmetische behandelingen is de afgelopen jaren in Nederland enorm toegenomen. Er is vooral veel vraag naar de mogelijkheden om de aanwezigheid van fijne lijntjes en diepere rimpels te verminderen – voor langere tijd. Speciaal voor de plaatselijke aanpak is er nu ook een hello mirror guess my age rimpelvuller: een formule om kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen maar bijvoorbeeld ook horizontale voorhoofdslijnen glad te strijken of de sterke aanwezigheid van een fronsrimpel te verzachten.

  • De formule is verrijkt met een Liftonin™xpress complex dat een onmiddellijk verstevigend, glad strijkend effect heeft.
  • Ook de toevoeging van de bekende ‘vochtbinder’ hyaluronzuur (hyaluronic spheres) zorgt dat de huid langdurig wordt gehydrateerd en van binnenuit wordt opgevuld.
  • De rimpelvuller heeft een instant effect – al na één uur lijken de lijntjes minder aanwezig – maar ook een anti-rimpel werking op lange termijn.
  • Aanbevolen gebruik: dagelijks ’s ochtends en ‘s avonds, rechtstreeks op de lijntjes aanbrengen – na de reiniging, voor de overige verzorging. Tip: ook geschikt als extra gladstrijkende basis op de lijntjes, voor je make-up aanbrengt.

De hello mirror guess my age rimpelvuller (€ 6,50) en hals,- en décolleté crème (€ 6,50) zijn verkrijgbaar vanaf nu bij alle HEMA filialen en online te bestellen via http://www.hema.nl/winkel/mooi-gezond/persoonlijke-verzorging

 

Lees ook:Doen: Decollete Cream
Lees ook:Verschillen in huidveroudering
Lees ook:Zoen je gek met je nieuwe mooie volle lippen!
Lees ook:Rimpelvuller
Lees ook:Zo jong als… je decolleté

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>