Het bestaat: superfijne make-up zonder make-up effect

Je moet nog eventjes geduld hebben, maar we kunnen je nu alvast vertellen dat Clinique met de NIEUWE Superbalanced Silk Makeup SPF 15 komt, een slimme foundation die alles in balans houdt, die lichtgewicht aanvoelt op je huid maar perfectioneert tot in de puntjes, talg reguleert maar hydrateert, een vloeibare, zijdeachtige textuur heeft maar toch een SPF bevat.
De nieuwe Superbalanced Silk Makeup SPF 15 is het ultieme voorbeeld van make-up zonder make-up effect. Het geeft de huid een natuurlijke, matte finish.

De belangrijkste ingrediënten

  • Laminaria Saccharina Extract helpt bij het matteren van de glimmende huid op bijvoorbeeld de T-zone.
  • Sodium Hyaluronate helpt de huid de hele dag van vocht voorzien

Wat doet het?

  • Een intelligente, intuïtieve formule brengt balans in de immer wisselende wensen van je huid door vette gedeelten mat te maken en droge plekjes te hydrateren.
  • De supervloeibare, olievrije make-up is perfect voor alle huidtypes en kan transparant tot semi dekkend worden opgebracht.
  • Lichte polymeren en echte zijde verdoezelen grove poriën, lijntjes en rimpeltjes en maken het mogelijk dat de formule één wordt met de huid tijdens het aanbrengen.
  • Een 3:1 verhouding tussen UV-B en UV-A bescherming, die bestaat uit een mix van chemische en fysische filters, helpt versnelde huidveroudering door UV-schade voorkomen.

NIEUWE Superbalanced Silk Makeup SPF 15 geeft een flawless dekking zonder dat precies te zien is waar de make-up ophoudt en de huid begint. Het leven is al druk genoeg, dus zo hoef je je over je foundation niet meer druk te maken.

De Superbalanced Silk Makeup SPF 15 is verkrijgbaar vanaf midden september 2016 in 20 kleuren waarvan 6 in alle Clinique verkooppunten en 14 exclusief bij De Bijenkorf en op www.clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van €33,00.

Lees ook:Clinique superbalanced powder makeup spf 15 ideaal voor acne-huidjes
Lees ook:Wauw wat ‘n intelligente foundation
Lees ook:Dé perfecte zomerfoundation
Lees ook:Clinique introduceert: Redness Solutions Makeup SPF15
Lees ook:Dikke doei vette huid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>