Ze bemoeien zich tegenwoordig ook met je WhatsApp-foto…

“Je profielfoto is oridinair. Je trekt een gezicht alsof je de hele nacht gemarteld bent”, deze tekst ontving ondergetekende onlangs van iemand uit mijn telefoonlijst. Superleuk, erg blij mee. Volgens mij had ik er best een normale foto op staan. Maar het zit je toch niet lekker en je kiest voor een andere foto.

Althans dat heb ik gedaan, hoeft natuurlijk niet, want je kunt er ook gewoon kak aan hebben. Aan de “goedbedoelde” mening van anderen. Maar het valt ons op dat het soms lijkt alsof velen van ons overal wat van vinden en dat ook altijd en immer denken te kunnen uiten. Onder het mom: “Het is geen kritiek, maar ik bedoel het goed.”

Joe en bedankt. Vandaag ontving ik wederom een “goed bedoeld adviesje” aangaande mijn Whatsapp foto. “Je staat er te geposeerd op, kan het niet wat spontaner?” Ik heb gelijk maar even aangegeven dat ik het zelf een mooie foto vind en dat ik niet op dit soort adviezen zit te wachten…

Anyhu, het irriteert me best wel dat er zo op je wordt gelet, maar ja dat is nu eenmaal zo. Het lijkt me daarom wel leuk om wat tips te geven voor een goede WhatsApp foto, doe ermee wat je wilt, want het zijn namelijk “ontzettend goed bedoelde tips” hahahaha, komen ze:

- Kies voor een foto waar je vrolijk op staat

- Kies voor een portretfoto of half totaal, dan kan men in ieder geval zien met wie ze te maken hebben

- Kies voor een semi professionele foto, dat staat representatief (mocht je gesolliciteerd hebben, dan wordt je whatsapp profiel ook regelmatig gecheckt!)

- Zet er echt een foto van jezelf op, niet van je kind, hoe leuk je kind ook is

 

Lees ook:Jouw foto in een kustwerk over Facebook
Lees ook:Maak tanden poetsen prettig
Lees ook:Pas op voor Zonkracht 8
Lees ook:Modeontwerper zou graag Katrien Duck kleden
Lees ook:Vandaag begin ik met….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>