Make up voor een stralende huid

14942Of het nu zomer of winter is: je wilt er altijd wel mooi uitzien met een mooie gebruinde huid en een stralende blik. Wanneer de zon maar niet tevoorschijn wil komen en je nog even moet wachten tot die perfecte zonvakantie is er genoeg make up om er toch zonnig en stralend uit te zien.

Zonnige huid

Bronzer is natuurlijk al jaren bekend als het product dat je helpt met het bereiken van een zonnige glow. Breng wat bronzer aan op de plekken waar je normaal gesproken ook de meeste zon vangt: op je jukbeenderen, op je tempels en eventueel ook een beetje op je voorhoofd en kin. Gebruik niet teveel, zodat je jezelf een subtiel kleurtje kan geven. Ga je ‘s avonds naar een feestje? Meng een klein beetje bronzer in je dagcrème en bodylotion, zo geef je jezelf een subtiele glans die vooral in de avond goed tot zijn recht komt.

Stralende blik

Waar bronzer zorgt voor een zongebruinde kleur, is highlighter ervoor om je meer te laten stralen. Ook hier geldt: breng het voorzichtig aan. Highlighter wordt vooral gebruikt om je jukbeenderen meer te laten opvallen, maar je kunt het ook op andere manieren gebruiken. Wanneer je een stralende blik wilt kun je een klein beetje highlighter aanbrengen op het binnenste hoekje van je oog. Hierdoor vangt je oog meer licht en zien je ogen er groter en sprankelend uit.

Shop slim

Er zijn ontzettend veel merken en soorten bronzers en highlighters te vinden. Het verschil zit hem soms in hoeveel kleur een product afgeeft, hoe donker de kleur is en of er veel of juist weinig glans in zit. Het is maar net de vraag wat voor product jij fijn vindt om mee te werken. Voor welke make up je ook kiest: een belangrijke tip is om prijzen te vergelijken zodat je niet meer betaalt dan nodig is. Zo krijg je korting bij drogisterij.net die je op andere plekken niet krijgt en houdt je meer geld over om van een cocktail op het terras te genieten.

Geen reacties // Reageer