Van floaten knap je serieus op

Heerlijk de feestdagen staan bijna voor de deur. Zoveel zin in! Het is belangrijk om juist deze periode extra goed voor jezelf (oh jee, feestdagenstress) te zorgen. Relax en tover je mooiste zelf tevoorschijn, ga floaten; een unieke manier van persoonlijke innerlijke en uiterlijke verzorging die steeds populairder wordt. Wie mooi voor de dag wil komen, moet slapen Heb je je ooit afgevraagd waar de uitspraak: ‘even een schoonheidsslaapje doen’, vandaan komt? Het is een echte wetenschap! Uit onderzoek* komt namelijk naar voren dat mensen echt mooier worden van slapen. Opmerkelijk; wetenschappers toonden foto’s van zowel uitgeslapen als uitgeputte mensen, zonder dat erbij te vermelden aan een groep testpersonen. De mensen die acht uur hadden geslapen, werden als mooier omschreven dan de groep die minder dan 5 uur hadden kunnen slapen.

* Bron: John Axelsson van Karolinska Zweden Instituut, 12-2014

De kortste route naar een verpletterende look is een mooie huid Volgens de National Sleep Foundation draagt slaapgebrek bij aan huidproblemen, omdat het je gezondheid en weerstand ondermijnt – ook die van je huid. Moeheid laat de bloedvaten in je huid samentrekken en dat veroorzaakt een vale huid én kringen. Er zijn meerdere redenen te noemen waarom slapen goed voor ons is, maar het herstel van de huid is toch wel één van de belangrijkste vereisten voor een mooi voorkomen. Andere belangrijke voordelen van goed slapen: het houdt je hart gezond, vermindert spanning en stress en maakt je alerter en slimmer. Bovendien zijn we tijdens de feestdagen uitgeslapen een stuk gezelliger, aangezien 80% van alle vrouwen ruzies en irritaties met haar geliefde krijgt door slaapgebrek.

Herstel en ontspanning

Slaap staat voor herstel. En laat floaten nu net de meest ultieme vorm van ontspanning (en dus herstel) zijn die er op aarde bestaat. Eén uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap. Tijdens een floatsessie produceren je hersenen zogenaamde Thetagolven, welke normaal gesproken voorkomen tijdens de REM slaap. Tijdens deze slaap ervaart je lichaam, de spieren en de huid het meest intense herstel. Floaten is jouw beste beauty and health treatment ooit! Meer weten of een afspraak maken? FloatCenter Nederland biedt je tal van mogelijkheden voor een heerlijke floatsessie. Na het floaten stap je heerlijk onder de douche van jouw luxe privé badkamer en maak je gebruik van heerlijke beautyproducten. Kijk voor vestigingen en alle mogelijkheden op www.floatcenter.nl en kies de behandeling van jouw keuze.

Cadeautip Wees origineel en geef 5 uur slaap aan een goede vriendin of vriend in de vorm van een FloatCenter cadeaubon!

www.floatcenter.nl

Facebook: www.facebook.com/floatcenterhq

Instagram: www.instagram.com/floatcenterhq

Lees ook:Toe aan optimale ontspanning? Kom we gaan floaten!
Lees ook:Scheveningen: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Lees ook:Ga eens floaten, want daar knap je van op!
Lees ook:Spa capsule belooft wonderen voor je lichaam
Lees ook:Slapen maakt je mooier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>