Keep calm… and lip balm!

Droge lippen? En zien ze er kleurloos en saai uit? Kunnen ze wel wat verzorging en kleur gebruiken? Check dan de nieuwste lipbalm van Rimmel London, want zij introduceren de Keep calm… and lip balm., een hydraterende balm met een subtiel vleugje kleur voor verleidelijke lippen als om op te eten. De ultieme verzorging voor je lippen! Alle lippen zullen zwichten voor de ultravoedende, langhoudende formule van Keep Calm Lip Balm die verrijkt is met hydraterende olie. Deze krachtige lip balm kalmeert, verzacht en beschermt de lippen en houdt tegelijkertijd vocht vast.

Verzamel ze allemaal!

Dankzij het slimme, moderne design van de verpakking zal Keep Calm and Lip Balm in één klap boven aan je wensenlijstje komen te staan. Deze hippe balm heeft een grappige, typisch Britse look die helemaal wordt afgemaakt met het kenmerkende Rimmel-kroontje. De vier kleuren zitten in een oogverblindend felle verpakking en ze hebben stuk voor stuk een speelse naam en geheel eigen persoonlijkheid: Keep Calm and Shop, Kiss, Rock of Play.Wat je stemming ook is, wij hebben de perfecte match voor je.

Keep Calm and ontdek alle kleuren

Het prachtige kleurenpalet varieert van een transparante tint voor degenen die naturel durven te gaan, tot een pittig roze. Er is voor ieder wat wils. Keep Calm and Shop is transparant; Keep Calm and Kiss is een zoete sorbetroze; Keep Calm and Rock is een felle

fuchsiakleur;  en Keep Calm and Play is een warme magentarood. Alle balms hullen je lippen in een subtiel vleugje kleur en bieden de hele dag lang bescherming.

Wat er ook gebeurt, laat je niet kisten door het leven of je lippen! Onthoud: Keep Calm and Lip Balm. Beleef de London-look.

De lip balm is verkrijgbaar in vier kleuren:

010 Keep Calm and Shop (Clear) 020 Keep Calm and Kiss (Pink Blush)

030 Keep Calm and Rock (Berry Blush)  040 Keep Calm and Play (Rose Blush)

 

Adviesprijs:  €3,49, vanaf heden verkrijgbaar

 

 

Lees ook:Yeah! Een nieuwe Dr. Balm
Lees ook:Happy Lippen!
Lees ook:PLAY IT ROCK…
Lees ook:Getest: lipbalm ‘#710 Drive Me Nude’
Lees ook:Verleidelijke lip look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>