Stiften voor je lippen

Ze zijn er alweer sinds april dit jaar, maar ik wil ze toch nog even opnieuw bij jullie onder de aandacht brengen. Juist omdat ze mij zo goed bevallen. De stiften, ik bedoel de lipsticks die lijken op stiften van Miss Sporty: Instant Lip Colour & Shine!

De Instant Lip Colour & Shine heeft de vorm van een dik, felgekleurd kleurpotlood waarmee je in een handomdraai verbluffende lippen en een waar stijlstatement creëert. Superleuk om te doen! Na gebruik heb je zijdezachte en gehydrateerde lippen in de meest fantastische kleuren.

Welke kleuren zijn er zoal? 

De Instant Lip Colour & Shine is verkrijgbaar in zes knallende kleuren:

Playful Beige (001): Deze toffeekleurige nudetint is ideaal voor in het weekend.

Plum Twist (002): De kleur van verse bessen. Fruitige schoonheid voor elke dag.

Pink Popsicle (010): Een makkelijk te combineren roze die iedereen fantastisch staat. De perfecte kleur voor een eerste date.

Bubble Pop (011): Een flitsende fuchsiarood voor een krachtig stijlstatement. Perfect voor een last-minute feestje!

Candy plum  (020): Een subtiele paarse kleur met een nonchalante flair die je look helemaal afmaakt.

DeLIPcious (030): Een onweerstaanbare toffee-appelrood. Een zoete nieuwe variant op de klassieke rode lipstick.

Love your lips

Herken je dat, dat je lipstick na een tijdje dof wordt en uitdroogt? Dat is nu verleden tijd! Want met Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine ben je altijd en overal verzekerd van heerlijk aanvoelende lippen, gehuld in een prachtige, chique kleur. En er is nog meer… Deze kleurpotloodjes draai je zo omhoog, een puntenslijper is nergens voor nodig. Verdraaid handig voor onderweg!

Blijvende schoonheid

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine is niet alleen maar schattig en leuk, maar blijft ook langer dan ooit mooi. Deze zijdezachte, intense kleuren zijn gewoon onafscheidelijk van je lippen en blijven de hele dag lang zitten! Ongelooflijk mooi en ook nog eens betrouwbaar? Dan wil je ze alle zes!

Consumenten adviesprijs: €2.99

Verkrijgbaar bij de drogist

 

Lees ook:Ouderwets inkleuren met stiften :-)
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Getest: lipstick van €2,49
Lees ook:Kijk haar eens shinen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>