Getest: lipbalm ‘#710 Drive Me Nude’

Sinds februari heeft Rimmel een nieuwe balm voor je lippen genaamd  Lasting Finish Colour Rush. Deze balm met een intense kleur belooft lang te blijven zitten en verkrijgbaar in een handig groot potloodformaat. Je kunt kiezen uit een aantal prachtige knallende & volle feel-good kleuren.  

Met Lasting Finish Colour Rush creëer je een nieuw make-up effect dat een echte trendsetter gaat worden: levendig gekleurde lippen met een hydraterende finish. Wij hebben de #710 Drive Me Nude variant uitgetest en die is werkelijk prachtig. Hij smeert lekker uit en blijft lang goed zitten. Ik noem hem ‘lipcandy’ voor mijn mond!

Dankzij de innovatieve formule houdt het hydraterende effect van Lasting Finish Colour Rush ongekend lang aan… Een winnende combinatie! Deze kleurbalm blijft de hele dag comfortabel zitten zonder plakkerig aan te voelen.

Lasting Finish Colour Rush is geen gewoon lippenstiftje: deze balm is verkrijgbaar in een groot potloodformaat voor maximaal gebruiksgemak. Maak de dop los en ontdek de afgeronde punt die je gemakkelijk omhoog kan draaien, zodat je de balm direct kunt aanbrengen. De verpakking heeft dezelfde kleur als de balm en is uitgedost met chique zilverkleurige illustraties, inclusief het typische Rimmel-kroontje voor een megastijlvolle look.

Geef je lippen kleur met één van de 6 knallende kleuren uit de collectie. Elke levendige kleur is ongekend trendy, van romantisch roze tot superstrakke koraal- en roodtinten en prachtige bruin- en nudetinten. Kies voor fantastisch fuchsia met Rumour Has It #220, ga voor vuurrode passie met The Redder, The Better #500 of experimenteer met de superchique nude Drive Me Nude #710. Welke kleur je ook kiest, je lippen zullen ongetwijfeld overal de aandacht trekken.

Tip van Kirstin Pigott

De trend van dit seizoen is Vibrant Red!

Het is belangrijk om de juiste kleur rood te kiezen en Rimmel’s visagist Kirsten Pigott heeft de juiste tip voor jou! Kies een koele kleur rood (bijv. #600 On Fire) als je huid een roze ondertoon heeft. En ga voor warm rood (bijv. #500 The Redder, the Better) als je huid een gelige ondertoon heeft.

 Kleuren:

#100 Give Me A Cuddle

#110 Make Me Blush

#220 Rumour Has It

#500 The Redder, The Better

#600 On Fire

#710 Drive Me Nude
Consumenten adviesprijs: €9,99

 

Verkrijgbaar vanaf: Februari 2014

Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’
Lees ook:Stop! Red lips zijn dé trend
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Keep calm… and lip balm!
Lees ook:De Miss Sporty-nagelbar is geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>