Getest: lipstick van €2,49

Kan een lipstick van €2,49 voldoen aan je wensen? JA! Wij mochten de Perfect Colour Lipstick van Miss Sporty testen en zijn flabbergasted, want je krijgt een heel goed product voor een heel fijn prijsje! Hij voelt goed aan en blijft – ook niet onbelangrijk – erg goed zitten.

Een fantastische lipstick heeft unieke krachten. Het is het enige product dat direct een oogverblindend resultaat geeft en er in enkele seconden voor kan zorgen dat je je helemaal anders voelt. Hul je lippen in een prachtige kleur lipstick en je krijgt direct meer zelfvertrouwen. Het voelt alsof je de hele wereld aankunt. Een nieuwe droombaan, een date met die ene leuke jongen… Het zelfvertrouwen om elke kans te grijpen zit in een kleine, glanzende verpakking.

Nieuw jasje

De Perfect Colour Lipstick van Miss Sporty krijgt een hippe nieuwe look. De luxe verpakking heeft de uitstraling van een superchic product en plaatst de lipstick in de categorie ‘betaalbare luxe’. De chique zwarte verpakking maakt een krachtige statement en de hoogglans afwerking maakt het helemaal af. Waarom zou je ‘m thuis laten? Deze lipstick is perfect voor onderweg!

Garderobe voor je lippen

Niet alleen de verpakking is nieuw. Bestaande favorieten zijn aangevuld met nieuwe kleuren voor de ultieme kleurcollectie met echte klassiekers en trendy kleuren: de ultieme garderobe voor je lippen! Wat je ook gaat doen, de perfecte kleur zit er zeker bij.

Rood… Drie onmiskenbare roodtinten voor een opvallende look. Een frisse en moderne rood (53), een echte klassieker (58) en een intense nieuwe variant (59) die perfect geschikt is voor een verleidelijke look.

Koraalrood… Twee zomerse beauty’s. Een diepe koraalrood die mooi bij een gebruinde huid past (51) en een lichtere perzikkleur voor subtiel chic (52).

Paars… Twee onverwachte tinten. Een haast onzichtbare mauve (31) en een donkerpaars (33).

Bruin… subtiel stijlvol. Een klassieke nudetint (20), een crèmige verwennerij (22), een perfecte koffiebruin (24), een stralende beige (173) en een heerlijke chocoladebruin (174).

Roze… Voor kleine meisjes die groot zijn geworden. Een prachtige middenroze (09), een zoete bloemenroze (14), een trendy felroze (38) en een echte fuchsiaroze (39).

Zwart… Krachtiger dan dit is simpelweg onmogelijk! Het ultieme kleurstatement dat niet in je lipstickcollectie mag ontbreken (207).

Kleuren: 17 verschillende kleuren

Verkrijgbaar vanaf:  September 2013 bij drogist

Consumentenadviesprijs: €2,49

Lees ook:17 top lipsticks wachten op jou
Lees ook:Maatje voor je lipstick
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Verleid met ‘Melting Pink’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>